Om os

Om os

Gefjun er et dansk nanobatchdestilleri, som specialiserer sig i unikke, one-off spiritusprodukter. Vi er også bæredygtighedsnørder og arbejder hårdt på at gøre vores produktion carbonnegativ — ja, det er svært og vil tage tid, men vi har da i det mindste en plan.

Vores vision med Gefjun er at udfordre, hvad spiritusprodukter kan være. Vores spiritus ligner derfor ikke det, du får andre steder. Vores første produkt Abild Gin var klasseeksemplet på dette. Den skilte virkelig vandene, fordi vi havde valgt at bibeholde æblearomaen frem for at lave en kedelig standardgrantræsgin. Det samme med vores nyligt frigivne Abild Rabarber, hvor du får både nødder, æble og rabarber. Ingen skal kunne beskylde os for at lave kedelig spiritus.

Vores administrative hovedkvarter ligger i København og vores butik Fælles på Jagtvej 193. Se hvor kan jeg købe  for butikker, der sælger vores produkter:

Gefjun ApS

Godsbanegade 21 3tv

1722 København V

CVR: 40799354

Telephone:  +45 2396 5511 

E-mail: hej@gefjun.dk

Team

ALAN KAMPMAN

Bestyrrelsesformand / Master distiller / CPO
Alan er manden med visionen og det eksekverende led i Gefjun. Kort fortalt ham, der laver alt. Alan har eksperimenteret med hjemmebryg i mange år, før han besluttede at lokke Michael med i drømmen om at bygge Gefjun. Alan er en logistikekspert med erfaring fra militæret og mange større logistikvirksomheder såsom DSV.

MICHAEL REIBEL BOESEN

CEO

Michael er mor og far i Gefjun. Det er Michael, der sørger for, at Alan ikke løber helt løbsk, og at forretningen økonomisk hænger sammen. Michael har altid haft en passion for whisky, især den røgede slags. Når Michael ikke drikker whisky, er han serieiværksætter med ingeniørbaggrund fra DTU og NASA. Michaels seneste startup var Corti.ai. Han er også medstifter af mange af Københavns startupinitiativer såsom #cphftw og nordic.ai.

STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.