Om os

Om os

Gefjun er et dansk nano-batch destilleri, som specialiserer sig i unikke, one-off spiritus produkter. Vi er også bæredygtighedsnørder og arbejder hårdt på at gøre vores produktion carbon negativ — ja det er svært og vil tage tid, men vi har da i det mindste en plan.

Vores vision med Gefjun er at gøre produktionen af custom spiritus produkter tilgængelig for underholdningsindustrien (restauranter, cafeer, barer, fester, diskoteker, teatre, standup-klubber etc). Normalt er custom spiritusproduktion kun muligt for de aller mest succesfulde i denne industri fordi det er for dyrt. Men vores nano-batch produktionsmetode resulterer i kun et lile antal flasker og er derfor økonomisk tilgængeligt for de fleste spillere. Yderligere, vores nano-batch produktions metode gør det muligt for os at eksperimentere hurtigere og billigere end andre.

Udover at åbne vores destilleri som en service til andre, så producerer vi vores egne unikke one-off spiritusprodukter. Intet batch af produkter bliver nogensinde det samme.

Vores administrative hovedkvarter ligger i København. Bemærk dog at vi ikke har nogen butik her. Se hvor kan jeg købe for butikker der sælger vores produkter:

Gefjun ApS

Godsbanegade 21 3tv

1722 København V

CVR: 40799354

Telephone: +45 2396 5511

E-mail: hej@gefjun.dk

Team

ALAN KAMPMAN

Bestyrrelsesformand / Master distiller / CPO

Alan har eksperimenteret med hjemmebryg i mange år og det var Alan som drømte om at bygge Gefjun. Han hoppede hurtigt på muligheden for at tilføje Michael til projektet da de mødtes første gang. Alan er en erfaren logistik ekspert med erfaring fra militæret og mange større logistik virksomheder såsom DSV.

MICHAEL REIBEL BOESEN

CEO

Michael har altid haft en passion for whisky, især den røgede slags. Når Michael ikke drikker whisky er en serie-iværksætter med ingeniør baggrund fra DTU og NASA. Michaels seneste startup var Corti.ai. Han er også medstifter af mange af Københavns startup initiativer såsom #cphftw og nordic.ai.

Language
English
Open drop down

STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.