Manifest og sustainability

VORES MANIFEST

Hej.

Vi er Gefjun. Vi er et craft-destilleri fra Danmark. Vi skabte Gefjun fordi vi tror på noget. Her er hvad vi tror på:

Skræddersyet spiritus

Verden skriger på tilpasning. Verden skriger på unikhed. Hos Gefjun destillerer vi kun de fineste spiritusprodukter som er bygget og skræddersyet med en hel specifik smagsprofil.

Hos Gefjun, der hader vi ordene “jævn”, “gennemsnitlig” og “kedelig”. Vi er de nye skøre naboer der ikke tror på at opskalering af produktionen bliver til et bedre produkt.

Vores Nano-batch produktionsmetode er specifikt bygget til at være det modsatte af “jævn”. Vi vil have forskellige produkter hver gang men forskellige med et formål.

Vores konkurrence fordel ligger ikke i produktion af enkelte højkvalitets produkter. Den ligger derimod i at vi laver unikke og interessante spiritus i alle batches. Vi går aldrig tilbage til en gammel opskrift. Når du køber en flaske Gefjun så skal du vide at det du holder i din hånd er unikt, og hvis du drikker den så kommer du aldrig til at drikke den igen.

At drikke det sidste af en flaske Gefjun, skal være som at sige fortæl til din døende bedstemor. Dine tanker skal være fyldt med glæde, kærlighed, tristhed og grin mens du husker på alle de sjove stunder du havde. Før du endelig, drikker den aller sidste slurk.

Bæredygtig produktion

For os er spritus produktion mere end blot unikke flasker. Det handler også om miljøet og klimaet.

Produktion af spiritus indeholder meget spild fordi det bruger meget vand, energi og landbrugsresourcer og producerer meget spildprodukt.

Hos Gefjun arbejder vi hårdt på at reducere vores fodtryk og spild. Vores mål er at opnå en carbon negative produktion ved at gå i detaljer og optimere alle skridt i processen og sørge for at give tilbage til naturen hvad den giver os.

Her er hvad vi gør pt for at begrænse vores aftryk:

  1. Lokale ingredienser: Vi bruger kun lokale ingredienser, ikke kun fordi det er godt for miljøet og klimaet, men fordi lokale ingredienser altid er friskest og bedst.

  2. Håndplukning: Vi håndplukker og høster aldrig vha maskiner. Det giver ikke kun en bedre smag, men eliminerer også behovet for ekstra udstyr.

Men dette er kun en meget tidlig begyndelse.

Language
English
Open drop down

STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.